LIKE

♥♥ #Gafimmers ♥♥

Ahad, 30 Disember 2012

Dear BFF & Friends

Dear Blog,








Blog kali ini khas untuk BFF & Friends saya ... :)

Di kesempatan ini saya ingin meminta maaf sekiranya saya

1) Sakitkan hati korang,
2) Buat awak marah
3) Buat awak terasa dengan perbuataan dan kata - kata saya

Selama saya dan awak berkawan ...
Saya juga nak berterima kasih kepada awak

1) Sudi mendengar segala masalah yang saya hadapi
2) Memberi nasihat
3) Buat saya happy
4) Selalu ada disisi saya dikala saya susah, senang, gembira mahupun sedih

Saya akan cuba jadi KAWAN atau SAHABAT yang terbaek untuk awak

Hope awak tidak serik untuk berkawan dengan saya .
Terima Kasih kerana sudi menjadi SAHABAT atau KAWAN terbaik saya ...
Baik kelebihan mahupun kekurangan saya yang saya sendiri tidak tahu .

Harapan saya : Hope kita masih boleh berkawan, percaya antara satu sama lain & Kita boleh berjumpa lagi . Walaupun kita semua dah ada kehidupan sendiri :)


Video Klip ini khas untuk kawan - kawan saya ...
Bagi saya lagu ini sanggat bermakna bagi saya ...
Dan bila saya rajin & free saya akan buat satu video Kenagan Terindah 2012 & saya akan senaraikan nama - nama kalian ... Tunggu :)

1) ianNEETA (Terima Kasih)




2) NAJWA LATIF, SLEEQ & SYAMKAMARUL (Sahabat)



3) AKIM AHMAD (Janji)



4) MOTIF BAND (Tuhan Jagakan Dia)



5) SHAE (Sayang)



Special 4 You

Nur Zuyyin
Mohammad Fitri
Azlinda
Siti Fatimah
Sofea
Kak Zara Amanda
Kak Wan
Daus
Kakak Nurul
Farhana
Ainaa
Fara
Kak Hajar
Kak Rehan
Nabila
Azri
Danial
Adilla
Sharmila
Syahadah
Nurul Ashikin
Nurul Atikah
Iety Omar
Farrah Ezzaty
Nurul Nabilah
Asma

Dan kawan - kawan yang lain ...
Sorry kalau nama korang tak disenaraikan :)

Sedikit ayat untuk korang

Buat Keluarga : korang lah yg terpenting dalam hidup ku :* 

Buat Sahabat : Jangan lupe kan saya sewaktu masa kita terpisah  3-| 

Buat kawan2 : Maaf ya kalo aku ade silap n salah, yg disengaja mahupun tak disengajakan :)

Buat Musuh : Maaf bila selama ini aku selalu salah dimata kau :D

Buat yg sayang pada aku: Saya juga sayang pada kamu \=D/

Buat org yg pernah menyakiti aku: Terima kasih ya kerana sudah mngajar aku bagaimana utk terus bersabar:)

Buat yg tak kenal dgn saya: Terima kasih sbb setia save saya di contact korg,walau pun kekdg saya buat korang marah,,]xx

Terima kasih korang sebab sudah ada dlm hidup aku,yg menjadikan tahun 2012 aku jd ceria :DO:)[τ̲̅н̲̅a̲̅nκ̲̅ ч̲̅o̲̅u̲̅] ({}) :*.♥




Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...