♥♥ #Gafimmers ♥♥

Isnin, 13 Jun 2011

Berita Gembira

Dear blog,



Jika tengok tajuk yang aq tulis adalah BERITA GEMBIRA...
Mmg berita gembira...
Tp takut gak tipu...
Macam - macam boleh berlakukan sekrg...
Tp aq dah antar dah butiran yang dorang nak...

Berita dye mcam ni...
Ada satu kisah...
Hisy... x de lah mcam tu...
Mcam ni...
Aq buka Emeil Yahoo aq...
Bukan Yahoo Masseger ye...
But Emeil lah...
Tujuan aq buka emeil tu ...
Sebab aq nak buang massege daripada facebook...
Tp lain yang aq jumpa...
ada 5 mesej yang belum dibuka ...
Termasuk berita gembira ni...
Tp ntah lah...
Mula - mula aq x caye gak...
tp rasanya betul lah...
Hope x de penipuan :)

aq buang 1 demi 1 mesej daripada fb...
massege fb ada 4 kot...
1 mesej daripada berita gembira ni...
Aq terbaca dkt From
Yang dye tulis "HOT FM"
Subject dye "HOT FM Music Jury"

terkejut gak tiba tajuk dye yang tu...
mmg aq ada masuk acara ini dkt HOT FM...
tp x pernah - pernah HOT FM antar mesej itu yang bertjuk HOT FM Music Jury ...

Bila aku muka je dye tulis...


Hello Fatinah Zaine,

Salam sejahtera Juri Muzik Hot FM!

Apa khabar anda hari ini? OK? Tak OK? Haa.. senyumla sikit kerana anda
telah memenangi RM200 di dalam Juri Muzik Hot FM bagi minggu 30 Mei 2011!
Tahniah!


Terkejut gak...
Secara jujur mcam x caye je...
Tp aq hope benda ni betul lah...
Sebab dye tulis 

Jika anda memerlukan keterangan lanjut mengenai ini, sila hubungi staff
kami seperti berikut:

FARHANA MOHD ANUAR
Network Research Executive

So, aq rasa betul lah...
Dengan nafas bismillah aq hantar butiran beribadi yang di minta :) 





Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...