♥♥ #Gafimmers ♥♥

Khamis, 14 Februari 2013

YouTube Part

Dear Blog,





Ini video yang pertama di upload oleh saya :)
Video ini dah lama dah diupload .
Cuma tak semua orang tak tahu yang lagu ini wujud di youtube :)

Sikit pasal lagu ni ...
Lagu ni direcord oleh seorang pelajar IKBN Bandar Penawar, Johor
Di nanyikan oleh pelajar IKBN Bandar Penawar sendiri .
Dari Jurusan Marin .

Dengar lah lagu yang dicipta oleh penyanyi lagu ini sendiri :)

PERHATIAN : Klau boleh tengok di YouTube . Sebab saya nak tgk berapa ramai yang tengok video ini . Lagi pun saya nak tgk views video ini . Sekiranya ada komen2 positif sila hantar di blog or video (YouTube) . Dari masa ke semasa saya akan cuba lakukan yang terbaik . Last sekali video ini hanya saja2 . #Kenangan :)

Link Video : http://youtu.be/gKFncbO4K04
Link Channel Youtube : http://www.youtube.com/user/fatinahzaine

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...