LIKE

♥♥ #Gafimmers ♥♥

Isnin, 6 Ogos 2012

Harris Alif

Dear Blog







Agak pelik tajuk post utk kali ni ...
Specil 4 you :)
HeHeHe

Tak de lah tajuk ni saje2 je saya post ..
Utk memberitahuan kawan - kawan ...

Beberapa hari lepas ...
Tempat yang saya pratikal ...
Telah ditugaskan untuk membuat MTV utk single pertama Harris Alif ...
Iaitu "Kisah Yang Terindah"

Lagu tu best sanggat ..
Suara Harris matang gile ...
Mula-mula2 saya x de lah suka sangat lagu ni ..

Tapi kalau dah setiap hari dengan lagu tu
(ada orang pasang ditempat kerja)
Rasa mcam suka ...
Best... Suara Harris sedap sangat hehehe ...

Terus download mp3 :)
Jangan marah :D

MTV lagu "Kisah Yang Terindah"
Tengah dalam proses utk dijadikan Video Klip...
Lagu tu baru 6 hari selesai shooting...
Dimana lokasi shooting ?
Di sekolah Harris sendiri :)

First time tengok dorang shooting MTV ...
Walaupun dah byk MTV dorang buat ..
Tapi MTV Harris ni first time saya tgk ...
HeHeHe ...

Banyak pengalaman dapat diambil semasa shooting MTV tersebut ...
Tak reti nk terangkan ...
Tapi nampk lah mcam mana dorng ambil :)

Ni gmbr semasa sesi shooting MTV "Kisah Yang Terindah"


N adalah gmbr sewaktu shooting MTV "Kisah Yang Terindah" by Harris Alif
Tq Nur Faten Amalia atas foto ini ...

p/s : Tapi sedih x dpt tengkap gmbr berdua dengan harris ...
Terlalu sebuk sangat2 ...
Harris pun penat masa shooting MTV ni :)

Tugas : Dalam MTV ni saya ditugaskan untuk memasang lagu beliau ...
Itu je tugas yang diberikan :) 
Apa enjoy ...

Tujuan post ni sebenarnya adalah sebab ini :: 


Pesanan Harris Alif untuk semua peminat beliau & peminat Industri Tempatan : 

Jom semua.....download Caller Ringtone Single Pertama Harris "Kisah Yang Terindah" sekarang! Please support Harris! Thanks and Luv you all!
Ini pulak lagu Single Harris Alif :: 
Lagu ni just promo je tau ...
MTV beliau belum siap lagi ...
So dengar promo je dulu :)

Semoga Enjoy ...
Komen sikit tentang lagu ni :) 
BAGI SAYA ... 
Lagu ni sesuai dengan diri Harris ...
Lagu ni membuatkan Harris nampak matang...
Walaupun baru berusia 13 thun :) 



Post ni khas untuk Harris Alif ...
Sorry x rape okey artikel ini :)
Maad jika akak ada membuat salah secara segaja atau tidak semasa shooting MTV "Kisah Yang Terindah".

Akhir Kata :
Good Luck dear Harris ALif...
Semoga berjaya dalam bidang seni ini ...
Jangan lupa study juga tau ...
HeHeHe ...
Apa peminat Harris akan teap sokong harris dari belakang :D
God Luck ...
Luv you dear harris ;) 






Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...