LIKE

♥♥ #Gafimmers ♥♥

Rabu, 1 Ogos 2012

Dejavu Di Kinabalu

Dear Blog,





Bulan ni ramai yang bercerita tentang lagu & cerita ni ...
So, saya rasa mcam ni update post pasal tajuk ni lah ...

Mesti ramai yang x sabar nk tahu ke sudahan cerita ni kan ...
HeHeHe ...
Atau saya seorang je yg x sabar nk thu kesudahan cerita ni ...

Jujur lah dulu sy x pernah tgk pun cerita ni maklumlah blik kerja lambat...
Tapi sejak heboh cerita ni dekat laman sosial ...
Lagu tema cerita ni keudara di stesen radio...
Saya jadi tertanya - tanya ...
Best ke cerita ni ...

Rupanya -rupanya best juga cerita ni ...
Lagu Tema beliau pun best ...

Tahniah Pengarah & Penulis Skrip cerita ni kerana menerbitkan cerita ni :)

Mesti kroang tahu kan ...
Cerita ni ada buat undian utk pilih siapa "JANTUNG" hati Nadira (Tiz Zaqyah)
Antara Ammar (Aqasha) & Bazli (Nazim Othman)

Korang pilih sama Ammar or Bazli ?
Saya rasa saya pilih Bazli ...
Kerana beliau sangat mengambil berat ...
(harap dpt lelaki seperti Bazli)

Nazim Othman ?

Hemsem gak dye ni ...
HeHeHe ...
Dulu aq x minat pun dye ni ...
Tp bile dye berlakon dlm cerita ni ...
Watak dye sangat best & buat saya rasa sy dah mula suka lakonan beliau ... :)

Akhir kata :

P/s : x sabar nk tegk episod terakhir DEJAVU DI KINABALU ...

Lagu Tema Dejavu Di Kinabalu

Melly Goeslow & Andhika Pratama





Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...